Mauricio Linares

Tatuointiartisti

Terve!

Olen Mauricio, perulainen tatuointiartisti. Olen asunut Suomessa vuodesta 2017 ja tatuoinut Oulussa omassa liikkeessäni Latino Tattoossa kesästä 2018 lähtien. Teen kaiken tyylisiä tatuointeja, mutta suosikkejani ovat mandalat, dotwork ja realismi. Tatuointien lisäksi teen myös lävistyksiä.

Aloitin tatuointiurani yli kymmenen vuotta sitten Limassa. Pääsin sisään tatuointien maailmaan, kun olin 13-vuotiaana sisäänheittäjänä tatuointiliikkeessä. 15-vuotiaana pääsin harjoittelijaksi liikkeeseen. Muutamaa vuotta myöhemmin avasin oman pienen tatuointiliikeeni Liman keskustassa.

Elämä vei mukanaan ja Liman lisäksi minulla on ollut oma tatuointiliike Ecuadorissa Montañitassa, Perussa Huanchacossa sekä nyt Suomessa Oulussa! 

Tervetuloa tutustumaan!Cat Rivers

Olen Cata, panamalainen tatuointiharjoittelija Oulussa. Olen asunut Suomessa vuodesta 2019 asti ja aloitin harjoittelijana Latino Tattoossa marraskuussa 2019. Olen ollut kiinnostunut taiteesta ja olen piirtänyt ja maalannut koko elämäni. 

Nyt teen linework-tyylisiä, pieniä ja yksinkertaisiä tatuointeja. Minulla on Instagram-sivu @cat.rivers.fi mistä löytyy minun töitä. Minua kiinnostaa eniten tehdä neotraditional-, traditional- ja blackwork-projekteja. 

Minuun voi olla yhteydessä myös sähköpostitse cat.rivers.tattoo@gmail.com