Mauricio Linares
Tatuointiartisti

Olen perulainen tatuointiartisti ja minulla on yli kymmenen vuoden kokemus tatuoinneista. Yhä suhtaudun työhöni intohimolla, oli kyse sitten isosta tai pienestä työstä. Minulta onnistuvat erilaiset tatuointityylit ja myös teen mielelläni kaikkia eri tyylejä. 

Tutustuin tatuointien maailmaan 13-vuotiaana, kun aloin työskennellä sisäänheittäjänä tatuointiliikkeissä Limassa. Kun olin 15 vuotta pääsin harjoittelijaksi isoon tatuointiliikkeeseen. Rakastin tatuoimista ensi hetkestä, kun sain tatuointikoneen käteeni. Nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin minusta tuntuu yhä samalta.

Muutamaa vuotta myöhemmin avasin ensimmäisen tatuointiliikkeeni Liman historiallisessa keskustassa. Halusin kuitenkin nähdä maailmaa myös Liman ulkopuolella ja lähdin kiertämään Etelä-Amerikkaa. En päässyt kuitenkaan kovin pitkälle  - jäin Montañitaan Ecuadorin rannikolle ja perustin sinne ensin pienen ja myöhemmin isomman tatuointiliikkeen. Viisi vuotta myöhemmin palasin Peruun ja asetuin Perun pohjoisrannikolle Huanchacoon, johon perustin viimeisen Mao Tattoo -liikkeen.

Vuonna 2016 tapasin Huanchacossa nykyisen vaimoni, jonka kanssa tulin Suomeen. Nyt olen avaamassa Latino Tattoo -liikettä Ouluun ja toteuttamassa vuosien takaista unelmaani omasta tatuointiliikkeestä Euroopassa. Tervetuloa katsomaan, miltä näyttää!


Mao Tattoo Lima 2008 - 2015

Mao Tattoo Montañita 2009 - 2015

Mao Tattoo Huanchaco 2016 - 2017

Latino Tattoo Oulu 2018 -