Tatuoinnin hoito-ohjeet

On tärkeää, että pidät tatuoinnistasi hyvää huolta, jotta värit pysyvät kirkkaina ja tatuointi ei tulehdu. Lue ohjeet huolella, ja jos sinulle jää kysymyksiä, kysy. Neuvon mielelläni tatuoinnin oikeaoppisessa hoidossa, mutta en ota vastuuta mahdollisista ongelmista, joita aiheutuu, jos tatuointia ei hoideta hyvin.

Tatuoinnin jälkeen laitan tatuoinnin päälle hengittävän Dermalize-kalvon (www.dermalizepro.com). Voit pitää kalvoa seuraavaan päivään ja tulla sitten studiolle vaihtamaan uuden kalvon. Jos asut kaukana tai muuten et pääse käymään, voin antaa sinulle uuden kalvon mukaan ja näyttää, miten se laitetaan. Jos laitat kalvon itse, pese tatuointi vedellä tai miedolla hajustamattomalla saippualla ja taputtele kuivaksi, älä hankaa.

Pidä uutta kalvoa tatuoinnin päällä 3-5 päivää. Jos kalvo menee tosi likaiseksi tai alkaa irrota itsestään, voit poistaa kalvon jo aikaisemmin. Siinä tapauksessa tatuoinnin hoitamista on hyvä jatkaa apteekista saatavalla Bepanthen-voiteella. Jos et ole varma, olisiko kalvo hyvä ottaa pois aikaisemmin, voit aina käydä studiolla kysymässä neuvoa.

Kun poistat kalvon, pese tatuointii hyvin. Voitele tatuointia hajustamattomalla perusvoiteella kunnes tatuointi on kokonaan parantunut, eikä ole enää muuta ihoa kuivempi.

Älä sauno tai käy uimassa pariin viikkoon. Suojaa tatuointi auringolta. 

Älä raavi tai revi rupea.